Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren
ISBN: 9789077902127
Auteurs: Alain Ducasse
Publicatiedatum: 14-10-2013
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse
- 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren
- Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau
- Geschreven in samenwerking met een diƫtiste
- Frisse vormgeving en schitterende fotografie
Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
- 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren
- Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau
- Geschreven in samenwerking met een diƫtiste
- Frisse vormgeving en schitterende fotografie
Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)