2

ISBN: 9789079824137

Auteurs:

Publicatiedatum: 12-10-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: PostNL Holding B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

Good Food Book #250 recepten van topkoks en bekende foodies. Wat kookt een topkok voor z'n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Die 50 watertandend lekkere én makkelijke recepten hebben we voor je in één prachtig boek verzameld! Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw en Julius Jaspers geven prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie.In dit boek vind je het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom... Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Heerlijk om zelf te hebben en het ideale cadeau voor je culi-vrienden. Dat is ook happy sharing!Als je het Good Food Book #2 koopt, krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd op school, dus eten én onderwijs.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever