2
ISBN: 9789079824137
Auteurs:
Publicatiedatum: 12-10-2015
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: PostNL Holding B.V.
Good Food Book #250 recepten van topkoks en bekende foodies. Wat kookt een topkok voor z'n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Die 50 watertandend lekkere én makkelijke recepten hebben we voor je in één prachtig boek verzameld! Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw en Julius Jaspers geven prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie.In dit boek vind je het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom... Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Heerlijk om zelf te hebben en het ideale cadeau voor je culi-vrienden. Dat is ook happy sharing!Als je het Good Food Book #2 koopt, krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd op school, dus eten én onderwijs.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)