Diabetes & dagelijkse kost

ISBN: 9789081153607

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-09-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Maljaars, C. | Imprint: Maljaars

Diabetes & Dagelijkse kost

Vindt u het ook zo moeilijk om uw dieet te volgen? In dit boek leest u eerlijke en onafhankelijke informatie over voeding en wordt uitgelegd waarom iets beter, of niet zo goed is. De dagelijkse voeding wordt uitgebreid onder de loep genomen. De dagelijkse kost zogezegd, van ontbijt tot avondsnack en van Aardappel tot Zwitserse strooikaas.

Het boek bevat veel informatie en tips over het kiezen, kopen en klaarmaken van eten zodat u zelf kunt bepalen of zo’n product iets voor u en uw gezondheid kan betekenen.
Er is veel aandacht voor een gezond gewicht. U leest ook ervaringsverhalen van mensen met diabetes.

De adviezen in dit boek zijn geheel in overeenstemming met de wetenschappelijk onderbouwde voedingsrichtlijn die de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF) heeft opgesteld en zijn geschikt voor alle typen diabetes.

Dit boek helpt om iedere dag uw gezonde én smakelijke eten te kiezen waarmee u een positieve invloed heeft op uw eigen gezondheid.




Dit vinden gebruikers van Diabetes&dagelijkse kost:


“Duidelijk en overzichtelijk. Beantwoordt aan veel vragen en een heel goed naslagwerk. Iedere diabeet zou dit boek moeten hebben.”

“Heb sinds kort diabetes en zoek al tijden naar een boek waar het op een eenvoudige wijze uitgelegd wordt wat het is en hoe je er op een gezonde wijze mee om moet gaan. Dit boek doet dat eindelijk. Makkelijk te lezen en geen strenge regels. Heel motiverend om te lezen.”

“Voor iedereen met diabetes erg handig!
ik vind het een prettig boek, alle info staat op een rij! Dit is overzichtelijk en als je iemand wilt uitleggen wat diabetes is (bijvoorbeeld familie) kan dit boek je helpen.”

Corien Maljaars is diëtist. De inhoud van dit boek kwam tot stand met medewerking van de Stichting Diabetes and Nutrition Organization (DNO), een organisatie van en voor diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in diabetes. Zowel mensen met diabetes als diëtisten komen in dit boek aan het woord.


Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever