Koken in een roeromdraai
ISBN: 9789081389136
Auteurs: Nicolette Loven
Publicatiedatum: 01-09-2010
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Veldboeket Lektuur (orders uitgevers)
Koken in een roeromdraai
U wilt graag een gezond en lekker diner voor uw gasten op tafel zetten en toch zelf ook gezellig mee aan tafel zitten zonder lang in de keuken bezig te zijn? Dat kan!
Mijn goede vriend, zelf een meesterkok zei: alles is mogelijk, als je mise en place (voorbereiding) maar goed is.
In mijn hotel in Frankrijk heb ik tien jaar ervaring hiervoor opgedaan en gemerkt dat een goed draaiboek voor een etentje van het grootste belang is. Dan heb je ook de tijd om van de verschillende schotels, met weinig moeite en wat raffinement, iets aparts te maken.
In dit boek vindt u 12 menus, bestaande uit een amuse, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bijgerecht en een dessert, met ieder een vegetarische aanpassing a la Nicolette.
De menus hebben een franse opbouw, maar bevatten ook mondiale ingrediënten, die uw etentje een exotisch extraatje geven.
De recepten zijn aangepast aan de tijd van het jaar en
een uitstekend diner hoeft niet duur te zijn. Als die componenten: geur, smaak, uiterlijk in overeenstemming zijn, zal de stem mmmmmmmmmmmm zeggen.
Ik nodig u uit om samen met mij te komen spelen in de speeltuin van amuses, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts en te genieten van het sprookje dat tafelen heet.
U wilt graag een gezond en lekker diner voor uw gasten op tafel zetten en toch zelf ook gezellig mee aan tafel zitten zonder lang in de keuken bezig te zijn? Dat kan!
Mijn goede vriend, zelf een meesterkok zei: alles is mogelijk, als je mise en place (voorbereiding) maar goed is.
In mijn hotel in Frankrijk heb ik tien jaar ervaring hiervoor opgedaan en gemerkt dat een goed draaiboek voor een etentje van het grootste belang is. Dan heb je ook de tijd om van de verschillende schotels, met weinig moeite en wat raffinement, iets aparts te maken.
In dit boek vindt u 12 menus, bestaande uit een amuse, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bijgerecht en een dessert, met ieder een vegetarische aanpassing a la Nicolette.
De menus hebben een franse opbouw, maar bevatten ook mondiale ingrediënten, die uw etentje een exotisch extraatje geven.
De recepten zijn aangepast aan de tijd van het jaar en
een uitstekend diner hoeft niet duur te zijn. Als die componenten: geur, smaak, uiterlijk in overeenstemming zijn, zal de stem mmmmmmmmmmmm zeggen.
Ik nodig u uit om samen met mij te komen spelen in de speeltuin van amuses, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts en te genieten van het sprookje dat tafelen heet.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)