Tsukémono

ISBN: 9789081821575

Auteurs: Peter van Berckel

Publicatiedatum: 09-11-2018

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 449: Inmaken en conserveren, 440: Eten en drinken algemeen, 444: Vegetarische kookboeken

Uitgever: Rineke Dijkinga Books | Imprint: Rineke Dijkinga Books

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westenpickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten.Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstellingvoor gefermenteerde voeding.Iedere dag een pickle.Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratieen een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever