Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

ISBN: 9789081915632

Auteurs: Donald Buijtendorp Ed Van den Schootbrugge

Publicatiedatum: 26-08-2016

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: Groen & Grijs Communicatie voor Stad en Land | Imprint: Groen & Grijs Communicatie voor Stad en Land

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Wild. Koken met ree, damhert en edelhertAlweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet.Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever