Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
ISBN: 9789081915632
Auteurs: Donald Buijtendorp Ed Van den Schootbrugge
Publicatiedatum: 26-08-2016
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)
Uitgever: Groen & Grijs Communicatie voor Stad en Land | Imprint: Groen & Grijs Communicatie voor Stad en Land
Wild. Koken met ree, damhert en edelhertAlweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet.Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)