De smaak van de Sawa

ISBN: 9789082128536

Auteurs: Nico Jouwe Inge van der Helm Allard Sieburgh Betty van Enst

Publicatiedatum: 20-06-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Jonker, P.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Modern Indisch eten met een goed glas wijn Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de oorsprong van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever