Voorjaar-zomer

ISBN: 9789082142914

Auteurs: Margriet Vonk

Publicatiedatum: 28-04-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Margriet Vonk | Imprint: Margriet Vonk

Lekker koken zonder pasta, rijst, aardappelen, rood vlees en suiker? Kan dat wel? Jazeker, dat kan. Probeer de recepten uit dit boek maar eens!In deze voorjaar-zomer editie van VZL-recepten gaat het om elke dag lekker en gezond koken en eten! Dit receptenboek geeft je veel ideeën en tips om te koken zonder brood, pasta, rijst, aardappelen, rood vlees, koemelk en geraffineerde suiker.Margriet Vonk heeft voor dit 2e VZL-receptenboek ook weer heel veel uren in haar eigen keuken gestaan om recepten uit te proberen, te proeven, te fotograferen en te beschrijven. Het resultaat is een nieuw boek. Nu met de allerlekkerste soepjes voor voorjaar en zomer; heerlijke hoofdmaaltijden, zomerse drankjes, hartige taarten met verrassende vulling. Natuurlijk zijn er voor de zoete afwisseling ook zalige tussendoortjes! Nieuw is het hoofdstuk salades. Want vooral als de zon schijnt, wil je naar buiten met je picknickmand en gezond genieten en smullen van slanke salades!Opnieuw krijg je zon 100 kansen om gezond en gevarieerd te eten. Heerlijke recepten zonder suiker en ongezonde vetten! Makkelijke recepten die je elke dag kunt maken en waarvan je ook je gezin of vrienden mee kunt laten smullen. Duizenden Facebook- en websitevolgers uit België en Nederland hebben de recepten al voorgeproefd en zijn laaiend enthousiast. Lees hier een paar reacties:"Ohhh wat ziet dat er weer lekker uit!! Mijn maag begint nu al te knorren""Dat is echt mijn meug zoals ze dat bij ons in België zeggen""Lijkt me inderdaad overheerlijk"
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever