Spice Wise

ISBN: 9789082315202

Auteurs: Michel Hanssen

Publicatiedatum: 01-01-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Bart Nijs producties BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Puur naturel en barstensvol smaakSensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt.Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever