Gezond eten van nu

ISBN: 9789082321302

Auteurs: Angélique Verwaal

Publicatiedatum: 30-01-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: Angélique Verwaal

In dit boek kun je leren dat gezond- en zuiver eten niet heel ingewikkeld hoeft te zijn. Met overzichtelijke weekmenu's en heerlijke recepten. Met ontbijt-, lunch- en dinersuggesties. Dit boek zal je op weg helpen. Een inspiratiebron zijn voor vele mooie gezonde gerechten. Zonder E-nummers, suiker, slechte vetten, geen zuivel (op roomboter na) en bijna geen brood. Wel met veel groenten en fruit, zonder dat het saai wordt.
Ik wil graag vegetarische recepten schrijven waar mensen gezond oud mee kunnen worden, voeding waar je blij van wordt. Mijn passie gaat veel verder dan alleen mooie combinaties maken. De smaak moet helemaal juist zijn maar een gerecht klopt natuurlijk pas echt als de voedingswaarden ook kloppen. Verschillende mineralen en vitamines hebben elkaar nodig om goed in je lichaam te kunnen werken. Goede voeding kan zoveel veranderen in je leven. Je krijgt meer energie, je slaapt beter en gaat er beter uit zien. En dat willen we allemaal. Een mooi cadeau van gezonde heerlijke gerechten.
Mijn boek "Gezond eten van nu, van dag tot dag, heeft overzichtelijke vegetarische weekmenu's en heerlijke recepten. Ik wil mensen op weg helpen en een inspiratiebron zijn voor veel mooie gezonde gerechten, waar je ook gemakkelijk je eigen draai aan kan geven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever