Bier aan tafel
ISBN: 9789082384413
Auteurs: Arvid C. Bergström
Publicatiedatum: 22-02-2017
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Koken met Krullen | Imprint: Koken met Krullen
Bier aan Tafel is het tweede kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Meer dan 50 gerechten, elk in een "foodpairing" met een mooi bier. Bij de meeste recepten wordt een tweede bier gekozen, met tips hoe je het gerecht eenvoudig kunt aanpassen aan deze andere bierkeuze. De meeste gerechten zijn makkelijk te bereiden. Zodat men snel kan gaan proeven en het koken niet een grote uitdaging is.Het boek is op gedeeld in vier delen, voor elk seizoen één. In de winter drink je tenslotte volle, aromatische bieren en in de zomer heerlijke frisse bieren, zo ook met je gerechten. Binnen elk seizoen biedt het boek voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Ga je ook lekker proeven?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)