Nos kushina krioyo

ISBN: 9789082438208

Auteurs: Jurino Ignacio

Publicatiedatum: 01-12-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Terrizzi | Imprint: Terrizzi

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Antilliaans kookboek Nos Kushina Krioyo biedt de complete Antilliaanse keuken in 100 recepten. Het legt alle klassiekers uit de creoolse keuken op een duidelijke en fijne manier uit. Van ayaka tot pastechi en van stobá tot cashewtaart... alle traditionele gerechten uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao staan gegarandeerd in dit boek, voorzien van paginagrote foto's. De recepten zijn gemakkelijk te volgen, dus: succes gegarandeerd!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever