Papa Kazmi

ISBN: 9789082440508

Auteurs: Sheraz Kazmi Nawaz Kazmi

Publicatiedatum: 01-12-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: The Pure Family | Imprint: The Pure Family

Login voor het inkijkexemplaar

Meer dan 80 oprechte, gezonde, lekkere recepten uit de moderne Indiase keuken

Toen Papa Kazmi in 2012 samen met zijn kinderen een restaurant begon in Delft, had hij nooit durven dromen dat hij daarmee internationaal bekend zou worden. Drie jaar later verschijnt zijn 'hotspot' Hills & Mills bijna wekelijks in de media, kookt hij live op TV en vloog er een journaliste over om hem voor een grote internationale krant te interviewen. Grootste tijd voor een eigen kookboek, vonden zijn kinderen.

Met de aanmoediging van honderden fans gingen zij aan de slag. Met dit kookboek willen zij een stukje van zijn magie bij mensen thuisbrengen. Ze nemen je mee langs oprechte, gezonde, en lekkere recepten en vertellen die aan de hand van hun waardevolste herinneringen. Bijkomend voordeel: alle recepten zijn 100% suiker- en E-nummervrij. Ook als je vegan, gluten- of zuivelvrij eet, zijn veel gerechten geschikt. Het resultaat is een modern overzichtelijk vormgegeven boek vol persoonlijke verhalen, prachtig beeldmateriaal en verfijnde, handgetekende illustraties.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever