From farm to fork in the Netherlands

ISBN: 9789082564266

Auteurs: Nico Dingemans

Publicatiedatum: 03-04-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Hospitality in Health | Imprint: Hospitality in Health

Login voor het inkijkexemplaar

Een opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes uit alle 12 provincies van ruim 24 Nederlandse (sterren)chefs. Inclusief recepten voor thuis en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Met prachtige foodfotografie van Jan Bartelsman en speciale hoofdstukken over Nederland Waterland, Holland International en Health Cuisine.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever