De taal van smaak

ISBN: 9789082591415

Auteurs: Reinier Spreen

Publicatiedatum: 15-02-2019

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Fusilli | Imprint: Uitgeverij Fusilli

Login voor het inkijkexemplaar

Lekker is een vreselijk woord. Waaróm is het lekker? Leg dat maar eens uit. Dit boekje gaat over hoe je woorden vindt voor wat je ruikt en proeft. Want smaak is een taal die je kunt leren spreken en verstaan. Je voegt een extra laag toe aan je ervaring. En spreek je hem eenmaal vloeiend, dan beleef je alles op een veel dieper niveau. "Verrijkend informatief en een genot om te lezen. een fantastisch, essentieel boek."Onno Kleyn, culinair journalist en kookboekenschrijver
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever