Good Better Bastard

ISBN: 9789082882872

Auteurs: Jeroen Wesselink

Publicatiedatum: 22-03-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: 200 Fahrenheit bv | Imprint: 200 Fahrenheit bv

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Na veel praktische informatie en verrassende recepten voor ieder moment in Let’s Make BBQ Great (Again), is The Bastard volwassen geworden. In Good Better Bastard wordt aan de hand van 24 archetypen dit verhaal ondersteund. Types waarin je jezelf of een ander zeker zal herkennen. Vooropgesteld: iedere Bastard is one of a kind. Een mix van verschillende types in onontbeerlijk. Ben je een Chef en gril je een tomahawk met houtskoolboter, een Dictator met citroen-langoustines, een ware Entertainer met de ultieme borrelplank, of schenk je als Brouwer een bacon-infused wodka? Ieder karakter zegt wat over jouw barbecueskills of manier van koken. Of je nu als ideale schoonzoon (Rival) de perfecte coquille serveert, of als Lazy Bastard met een smaakvolle ossobucco aan komt zetten. Dit luxe kookboek deelt 96 recepten en 288 pagina’s aan unieke Bastard-content. Na een korte opfrisser om op de juiste manier en temperatuur je barbecue aan te steken, duik je – geholpen door prachtige kunstwerken en foto’s – ieder hoofdstuk in een karakteristieke wereld vol smaakvolle gerechten. Character is all. Good Better Bastard is gemaakt met één boodschap: het leven is leuker als een Bastard. (En ook mét een Bastard.)
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever