Raw Food en Detox Recepten

ISBN: 9789083057545

Auteurs: Monica Naeyaert

Publicatiedatum: 23-03-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 246: Kookboeken (>12 jaar), 443: Dieetboeken

Uitgever: TNL Healing Books | Imprint: TNL Healing Books

Dit boek is een aanvulling op Monica’s eerder verschenen boeken, Van Detox naar Regeneratie en In 10 Stappen naar Celregeneratie! Het bevat meer dan 115 heerlijke raw food en detox recepten om je te helpen met de transitie naar raw food en om je te helpen met je ontgiftings-en healingreis, op weg naar regeneratie! Met maaltijdplanner en boodschappenlijst!Monica Naeyaert is een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ze werd geboren in 1975 in Schoondijke, Zeeuws-Vlaanderen. Nadat haar oma overleed aan (de behandeling van) kanker in 2002 en daarna ook haar moeder hetzelfde lot onderging in 2003, begon haar zoektocht naar ware heling, en die vond ze op een gegeven moment..In 2012 kwam Dr. Morse N.D. op haar pad. Zijn kennis over ontgifting, raw food, kruiden en regeneratie overtrof volgens haar alles wat er vandaag de dag bekend is over healing van het menselijk lichaam op een natuurlijke manier, waardoor ze meteen besloot naar Florida te reizen om door hem te worden opgeleid. Dat jaar en het jaar daarop behaalde ze haar certificaten voor Detoxification Specialist level I en II aan de International School of the Healing Arts in Florida en leerde daarbij ook lymfatische iriscopie. Na zelf ook de voordelen te hebben ervaren van ontgifting, raw food en krachtige kruidenformules, was het voor haar al direct duidelijk dat ze deze bijzondere kennis wilde gaan delen met de wereld en zoveel mogelijk mensen wilde gaan helpen om totale gezondheid te bereiken. Dit doet ze door middel van haar boeken, cursussen en coaching services. Ze hoopt hierbij een verandering teweeg te kunnen brengen in de gezondheid en het bewustzijn van de mensheid en een lichtpuntje te kunnen zijn voor mensen die dit nodig hebben.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever