De nieuwste Nederlandse keuken
ISBN: 9789083075525
Auteurs: Albert Kooy
Publicatiedatum: 29-08-2023
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: KunstMag | Imprint: KMuitgevers
‘Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’‘In de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ koken we met minder dierlijke producten en meer plantaardige ingrediënten, met name groente. Om groente net zo spannend qua beet en smaak te maken als vlees, heb ik andere, nieuwe, bereidingswijzen van groenten toegepast en bedacht en dit wordt ‘Beestachtige Groente’ genoemd. Albert Kooy
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)