De nieuwste Nederlandse keuken

ISBN: 9789083075525

Auteurs: Albert Kooy

Publicatiedatum: 29-08-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: KunstMag | Imprint: KMuitgevers

Login voor het inkijkexemplaar

‘Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’‘In de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ koken we met minder dierlijke producten en meer plantaardige ingrediënten, met name groente. Om groente net zo spannend qua beet en smaak te maken als vlees, heb ik andere, nieuwe, bereidingswijzen van groenten toegepast en bedacht en dit wordt ‘Beestachtige Groente’ genoemd. Albert Kooy
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever