De zoete oven

ISBN: 9789083334028

Auteurs: Karin Luiten

Publicatiedatum: 19-09-2025

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Rood |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Mix voor appelkruimeltaart of marmercake, mix voor boterkoek of bananenbrood: je kunt het zo gek niet verzinnen, of er bestaat een kant-en-klare bakmix voor. Totaal onnodig, de magie van de oven is nu juist dat je met bloem, boter, suiker en eieren de hele wereld bij elkaar bakt. Dé antipakjeskoningin van Nederland schreef daarom De zoete oven. Een basisbakboek met 99 verschillende cakes, taarten, toetjes en koekjes. Van verslavend knapperige haver­moutkoekjes tot een fraaie citroentulband met basilicum en van een verleidelijke mokka-chocoladetaart tot een super easy bruidstaart. Plus een heus decemberhoofdstuk. Allemaal kleine moeite, groot effect, dus je wilt meteen alles gaan maken. Geschikt voor last-minute visite, een verjaardag of high tea, trakteren op de zaak of gewoon een druilerige dinsdagmiddag. Voor zowel beginnende thuisbakkers als ervaren bakfanaten. Inclusief beslis­bomen in geval van keuzestress. Dus aan de bak!- 99 foolproof bakrecepten zonder pakjes & zakjes- koekjes, cake, taarten, klein gebak, toetjes, sint & kerst- goed verkrijgbare ingrediënten Over Karins eerdere ovenboek: ‘Een standaardwerk met een likkebaardende rits van recepten, maar het belangrijkste is de overduidelijke ervaring die eruit spreekt. Karin heeft alles al fout laten gaan wat er fout kon gaan, en kan er ons zo voor behoeden.’De VolkskrantKarin Luiten (alias Koken met Karin) is al 20 jaar culinair journalist en auteur van een hele reeks succesvolle kookboeken voor jong en oud, de bestseller- serie Zónder pakjes & zakjes. Bekend van dagblad Trouw en www.kokenmetkarin.nl. Dit is haar 22e kookboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever