Master the originals

ISBN: 9789083342108

Auteurs: Jeroen van Oijen

Publicatiedatum: 17-10-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Culiversity | Imprint: Culiversity

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Ik ben Jeroen van Oijen, chef on a mission. Mijn doel: gepassioneerde hobbykoks laten groeien tot het niveau van een semiprofessionele chef. Mijn tools: de 100 bekendste gerechten ter wereld. Hoezo? In deze klassiekers zitten alle technieken verscholen die essentieel zijn in de keuken. Ik reis de wereld af om in de leer te gaan bij de mensen die deze gerechten niet een paar keer, maar duizenden keren hebben gemaakt. Die kennis vertaal ik in ultieme masterclasses waarmee jij thuis aan de slag kunt zodat je de sterren van de hemel gaat koken. Van snijtechniek tot het herkennen van de perfecte cuisson, van zorgvuldige mise en place tot het kiezen van de juiste ingrediënten. Als chef on a mission vertel ik de verhalen over deze gerechten terwijl ik je leer het maximale uit jouw keuken-skills te halen. Join the club om alle gerechten en daarmee alle technieken onder de knie te krijgen!“De essentie van echt goed koken zit verscholen in de 100 gerechten waar we allemaal zo van houden. Ik ga ervoor zorgen dat jij ze stuk voor stuk gaat masteren”Wat het jou oplevert?•Je verdiept je culinaire inzicht en breidt je repertoire uit.•Je krijgt meer zelfvertrouwen in je skills door inzicht in het proces van koken•Je gevoel voor timing en planning in de keuken wordt beter.•Je leert de belangrijkste kooktechnieken beter beheersen.•Je hebt een gedegen basis voor de juiste vragen bij de speciaalzaken (slager, groenteman, visboer, groothandel).•Je vergroot je materiaalkennis, maakt kennis met culinaire gadgets en leert slimme kitchen hacks.•JE WORDT DE BESTE HOBBYKOK UIT JE OMGEVING!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever