Vuur

ISBN: 9789083455693

Auteurs: Douwe Bob Posthuma

Publicatiedatum: 20-11-2025

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Sauberhaus B.V. |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

‘Hij houdt niet van regels, net als ik. In de keuken moet je lef hebben, en die gozer heeft ballen — daar hou ik van. Met Douwe aan tafel wordt het nooit saai, want hij lust alles, vraagt altijd waarom iets zo smaakt en durft zijn smoel open te trekken als iets beter kan. Da’s pure liefde voor het vak.’— Soenil Bahadoer, restaurant GEM (2 Michelinsterren)In het hectische bestaan dat Douwe Bob leidt, vindt hij rust op twee plekken: op het water en in de keuken. Die keuken kan overal zijn. Hij is graag in de natuur en kookt het liefst op open vuur. Met dit kookboek wil Douwe mensen inspireren om te koken met natuurlijke producten, uit de streek en uit het seizoen. Het is een richtingwijzer. Pas technieken en ingrediënten gerust naar jouw smaak aan.Beschouw de recepten als een blues-schema: het brandend vuur waarnaar je altijd terug kunt keren.Met meer dan 50 recepten om in je (buiten)keuken mee aan de slag te gaan en verlekkerende fotografie is dit boek voor iedereen die het vuur van verandering in zich voelt branden.Douwe Bob Posthuma brak in 2012 door als winnaar van De Beste Singer-Songwriter vanNederland. Na het Eurovision Song Contest met ‘Slow Down’ groeide hij uit tot één van de meest herkenbare stemmen van Nederland.In 2023 was hij te zien in Beste Zangers en The Masked Singer, in 2024 was hij de meest gedraaide Nederlandse artiest op de radio. In 2025 scoorde hij zijn zesde Top 40-hit in twee jaar tijd. Na een uitverkochte clubtour en alle grote festivals, volgde een uitverkochte theatertour en AFAS Live show. Eind 2025: ‘The Story Of Country’ in Het Concertgebouw.De show was binnen drie uur uitverkocht.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever