Raw food als levenskunst

ISBN: 9789085081449

Auteurs: Doreen Virtue Jenny Ross

Publicatiedatum: 27-10-2009

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Paperback

NUR: 444: Vegetarische kookboeken

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Raw Food als levenskunst

Over de hele wereld is een stille revolutie aan de gang omdat mensen overstappen op het eten van 'rauw voedsel'. Deze manier van eten is heerlijk, gemakkelijk, fun ... en het is de ultieme wereldwijde groene bijdrage aan het milieu.

In plaats van saaie groene salades, bestaat de levende, (pure) keuken uit romige en knapperige schotels zoals burrito's, lasagne, pizza, sushi en appeltaart - allemaal knap gemaakt van vruchten, groenten, noten, zaden en gekiemd graan.

Raw living food geeft zoveel meer interessante variaties dan alleen salades om van groenten te genieten. Om de optimale voedingswaarden van ingrediƫnten te behouden - zoals vitamines, mineralen en enzymen. Dit soort voedsel bevordert de gezondheid en het leven. Als schepsels die voor meer dan 60 procent uit water bestaan, hebben we levend voedsel nodig om onze vitaliteit en gezondheid te behouden.
Dit boek bevat:
- Hoofdstuk 1: Dranken en Smoothies
- Hoofdstuk 2: Supersalades
- Hoofdstuk 3: Gemarineerde groenten
- Hoofdstuk 4: Kleine hapjes en voorgerechten
- Hoofdstuk 5: Sauzen, smeersels, broden en crackers
- Hoofdstuk 6: Heerlijke raw food
- Hoofdstuk 7: Zoete, pittige en gezonde desserts

Aantal pagina's: 173
Jenny Ross is een raw-food kok en de directeur van Creative onder de naam Jenny's Raw and Organic in natuurvoedingswinkels. Zij is de eigenaar en de scheppende culinaire kracht van 118, het eerste rauwe restaurant in Orange Country, dat voordurend volzit met gelukkige klanten van alle rangen en standen.
Doreen Virtue is metafysicus en voormalig psychotherapeut met als specialisatie het behandelen van eetstoornissen. Ze heeft al vier boeken geschreven over diƫten en eten: de bestseller het YOYO Diet Syndrome and Losing your pounds of pain.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever