Als kok in Frankrijk

ISBN: 9789085424963

Auteurs: Bart Van Loo

Publicatiedatum: 24-04-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

Login voor het inkijkexemplaar

Literair kookboek om je duimen en vingers bij af te likkenJarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën en gerechten samen. Waar vinden pêche melba en steak tournedos hun oorsprong? Hoe maak je gargantueske eieren? Zijn frietjes nu Frans of Belgisch? En hoe zit het met de Franse kannibalenkeuken? Van Loo serveert naast verrassende ontdekkingen ook tal van recepten voor elke gelegenheid. Een must have voor de lezende smulpaap.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever