Zuurkool

ISBN: 9789085485391

Auteurs: Carrie Tanis

Publicatiedatum: 06-09-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: GigaBoek | Imprint: GigaBoek

Zet de hele wereld op je bord met ‘Zuurkool, een werelds gerecht’. Een smaakvolle reis langs 25 landen waarin zuurkool de hoofdrol speelt. Dit kookboek laat zien hoe dit veelzijdige ingrediënt zich heeft geworteld in diverse culturen over de hele wereld. Zuurkool, bekend om zijn knapperige textuur en verfrissend zure smaak, is niet alleen een bron van vitamine C, antioxidanten en probiotica, maar ook een culinaire kameleon. In dit boek vind je de klassieke bereidingswijzen naast innovatieve recepten die je uitnodigen om te experimenteren met smaken die grenzen overstijgen. Of je nu een doorgewinterde chef bent of een beginnende kok, ‘Zuurkool, een werelds gerecht’ biedt recepten die eenvoudig te volgen en gegarandeerd succesvol zijn. De recepten zijn verzameld door Carrie Tanis, Amerikaanse van geboorte maar met Nederlandse roots. Carrie’s reislust en aandacht voor culinair werelderfgoed komen tot uitdrukking in dit zuurkoolkookboek. Eerder verschenen van haar de romans ‘Overleven’ (ISBN 9789085485315) en ‘Verloren in Verlichting’ (ISBN 9789085485353).
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever