Sojasaus kookboek
ISBN: 9789087240011
Auteurs: D. Verkaar
Publicatiedatum: 18-10-2006
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Caplan Publishing B.V.
Koken met sojasaus
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-8724-001-1
Uitvoering: softcover
Omvang: 150 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Soja is het zwarte goud uit het Oosten. Een beetje sojasaus geeft al direct een heerlijk oosters tintje aan de maaltijd. Het Sojasaus kookboek bevat dan ook meer dan 60 recepten met dit bijzondere ingrediƫnt. De lekkerste dressings en marinades, inventieve gerechten met vlees of vis en vegetarische hoogstandjes. Ieder recept nog lekkerder dan het voorgaande. Daarnaast vertelt het boek over de herkomst van sojasaus. Hoe wordt echte sojasaus gemaakt? Wat is nu precies de umami-smaak? Blader ook eens door het soja-ABC en doe de snelcursus sushi maken. Een onmisbaar boek voor iedereen die van sojasaus houdt of er nader kennis mee wil maken.
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-8724-001-1
Uitvoering: softcover
Omvang: 150 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Soja is het zwarte goud uit het Oosten. Een beetje sojasaus geeft al direct een heerlijk oosters tintje aan de maaltijd. Het Sojasaus kookboek bevat dan ook meer dan 60 recepten met dit bijzondere ingrediƫnt. De lekkerste dressings en marinades, inventieve gerechten met vlees of vis en vegetarische hoogstandjes. Ieder recept nog lekkerder dan het voorgaande. Daarnaast vertelt het boek over de herkomst van sojasaus. Hoe wordt echte sojasaus gemaakt? Wat is nu precies de umami-smaak? Blader ook eens door het soja-ABC en doe de snelcursus sushi maken. Een onmisbaar boek voor iedereen die van sojasaus houdt of er nader kennis mee wil maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)