Alles over Pasta
ISBN: 9789087240165
Auteurs:
Publicatiedatum: 08-11-2007
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Caplan Publishing B.V.
Alles over Pasta
Prijs: 19,95
ISBN: 978-90-87240-16-5
Uitvoering: paperback met flappen
Omvang: 288 p.
Formaat: 230 x 290 mm staand
Alles over pasta is het complete pastaboek dat iedereen in de kast zou moeten hebben liggen. Het geeft antwoord op al je vragen en is bovenal een praktisch boek. Stap-voor-stap aan de hand van duidelijke fotoĆs leer je pasta perfect koken, eigen pastadeeg maken, uitrollen, vormen en combineren met sauzen. Bijna 100 recepten laten je pastagerechten ruiken, proeven en voelen uit alle hoeken van Italie en daarbuiten. Van geliefde klassiekers tot moderne, nieuwe creaties. Kortom: Het mooiste boek over pasta sinds jaren!
Uitgeroepen tot Nederlandse kookboek met 'Best Design' in de internationale Gourmand Cookbook Award.
Prijs: 19,95
ISBN: 978-90-87240-16-5
Uitvoering: paperback met flappen
Omvang: 288 p.
Formaat: 230 x 290 mm staand
Alles over pasta is het complete pastaboek dat iedereen in de kast zou moeten hebben liggen. Het geeft antwoord op al je vragen en is bovenal een praktisch boek. Stap-voor-stap aan de hand van duidelijke fotoĆs leer je pasta perfect koken, eigen pastadeeg maken, uitrollen, vormen en combineren met sauzen. Bijna 100 recepten laten je pastagerechten ruiken, proeven en voelen uit alle hoeken van Italie en daarbuiten. Van geliefde klassiekers tot moderne, nieuwe creaties. Kortom: Het mooiste boek over pasta sinds jaren!
Uitgeroepen tot Nederlandse kookboek met 'Best Design' in de internationale Gourmand Cookbook Award.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)