Madeira, port en sherry

ISBN: 9789087596798

Auteurs: Rudolf Pierik

Publicatiedatum: 27-06-2017

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 447: Wijn en dranken

Uitgever: U2pi BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award.Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentiniƫ, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australiƫ en Nieuw Zeeland.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever