De Belgische Bierkeuken
ISBN: 9789089310231
Auteurs: Mario Cattoor
Publicatiedatum: 01-07-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
De kok van De Vlaamsche Pot is terug met een boek dat het beste van twee werelden samenbrengt. Een kookboek voor wie graag in de keuken staat én kan genieten van de godendrank.
De Belgische Bierkeuken staat boordevol heerlijke recepten met de beste Belgische bieren aangevuld met interessante weetjes. Niet alleen leren we meer over de herkomst en het alcolholpercentage van het bier, ook het smaakpalet wordt in geuren en kleuren beschreven. Wat denk je van een meloenachtige nasmaak of een fruitige koriandertoets?
Laat uw tafelgasten verbazen met uw kookkunst én uw kennis.
Mario Cattoor wisselt de oerdegelijke Belgische klassiekers zoals Vlaamse stoverij en Konijn met pruimen af met originele bereidingen als Dronken Paling met Rodenbach Grand Cru en Winterpunch met Stoute Bie.
Geniet met volle teugen!
De Belgische Bierkeuken staat boordevol heerlijke recepten met de beste Belgische bieren aangevuld met interessante weetjes. Niet alleen leren we meer over de herkomst en het alcolholpercentage van het bier, ook het smaakpalet wordt in geuren en kleuren beschreven. Wat denk je van een meloenachtige nasmaak of een fruitige koriandertoets?
Laat uw tafelgasten verbazen met uw kookkunst én uw kennis.
Mario Cattoor wisselt de oerdegelijke Belgische klassiekers zoals Vlaamse stoverij en Konijn met pruimen af met originele bereidingen als Dronken Paling met Rodenbach Grand Cru en Winterpunch met Stoute Bie.
Geniet met volle teugen!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)