Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme
ISBN: 9789089311566
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-07-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.
Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen.
Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.
Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen.
Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)