Art of cooking
ISBN: 9789089311870
Publicatiedatum: 01-04-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Les Jeunes Restaurateurs d'Europe zijn een groep jonge, ambitieuze koks die door een interne kwaliteitsselectie tot de top van de Europese gastronomie behoren. Hun doel is klaar en duidelijk: een vernieuwde Europese keuken creëren. Ze zijn inventief met traditionele waarden en in hun zoektocht naar nieuwe smaakduetten, verrassende geuren en originele ingrediënten, verleggen deze pioniers culinaire grenzen. Sinds 2008 zijn enkele Jeunes Restaurateurs beginnen jammen om hun talent bot te vieren met elkaar. Zoals muzikanten improviseren ze met producten uit een verrassingsmand, met als resultaat steeds weer verrassende gerechten en creaties. Dit boek is een weerspiegeling van het talent en passie van de fine fleur van de Belgische jonge garde topchefs.Les Jeunes Restaurateurs d'Europe leggen de grondvesten van een nieuwe Europese keuken. Hou ze in de gaten!Les Jeunes Restaurateurs d'Europe is één van de meest prestigieuze culinaire verenigingen in Europa.Bundeling van de succesvolle culinaire jam-sessies.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)