Wat te koken en hoe het te koken
ISBN: 9789089312068
Auteurs: Jane Hornby
Publicatiedatum: 31-08-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Ook op zoek naar het geheim van perfect
gebraden kip? Naar hét recept van spaghetti
alla carbonara of de ultieme Indische curry? Naar het
toprecept voor chocoladebrownies of de beste manier
om zelf pizzadeeg te maken?
Zoek niet langer, want dit boek geeft het antwoord op
honderden culinaire vragen.
Wat te koken en hoe het te koken is het ultieme
stap-voor-stapboek voor iedereen beginners en
gevorderden die zijn favoriete maaltijd perfect wil
klaarmaken.
Honderden duidelijke kleurenfotos laten zien welke
ingrediënten je nodig hebt en welke tussenstappen je
moet zetten om tot een heerlijk resultaat te komen.
Het geheim van dit boek? De duidelijke, stapsgewijze
benadering en de eenvoudige, veel beproefde recepten.
We weten nu wat te koken en hoe het te doen.
Waar wachten we nog op?
Stap-voor-stapfotos en duidelijke uitleg
Honderd recepten van bekende,
internationale gerechten
Must-have voor iedereen, van beginneling
tot rasechte foodie!
gebraden kip? Naar hét recept van spaghetti
alla carbonara of de ultieme Indische curry? Naar het
toprecept voor chocoladebrownies of de beste manier
om zelf pizzadeeg te maken?
Zoek niet langer, want dit boek geeft het antwoord op
honderden culinaire vragen.
Wat te koken en hoe het te koken is het ultieme
stap-voor-stapboek voor iedereen beginners en
gevorderden die zijn favoriete maaltijd perfect wil
klaarmaken.
Honderden duidelijke kleurenfotos laten zien welke
ingrediënten je nodig hebt en welke tussenstappen je
moet zetten om tot een heerlijk resultaat te komen.
Het geheim van dit boek? De duidelijke, stapsgewijze
benadering en de eenvoudige, veel beproefde recepten.
We weten nu wat te koken en hoe het te doen.
Waar wachten we nog op?
Stap-voor-stapfotos en duidelijke uitleg
Honderd recepten van bekende,
internationale gerechten
Must-have voor iedereen, van beginneling
tot rasechte foodie!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)