Claudio's Italiaanse keuken
ISBN: 9789089312105
Auteurs: Claudio Dell'Anno
Publicatiedatum: 15-08-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Als Claudio DellAnno voor vrienden kookt,
is het feest. Dan verzamelt jong en oud zich
rond een lange tafel, ontdaan van alle franje. Geen sjiek
tafellinnen of duur kristal, maar een ongedwongen sfeer
van dolce farniente.
Alleen de essentie telt: eenvoudige, heerlijke Italiaanse
klassiekers die klaargemaakt zijn met eerbied voor het
product, zodat de volle smaken van het seizoen zich
kunnen ontplooien.
Of het nu een grote strandpicnic is of een etentje op
het terras, de zomerse gloed van een zonovergoten
vakantiedag voelt iedereen op zijn bord.
Smaakvolle antipasti, delicieuze klassiekers zoals vitello
tonnato, caponata, risotto, saltimbocca, crostini,
met zalige zoetigheden zoals zabaglione en semifreddo
als dessert. Traditioneel, ongekunsteld, maar altijd
met de onmiskenbare Claudio-touch. Na de maaltijd
brengen Claudio & friends een ode aan het goede leven.
Kleurde elke zomerdag maar zo mooi Italiaans
Claudio DellAnno is de jonge chef van
restaurant Ciccio by Claudio Dell'Anno
in Knokke.
Eenvoudige, heerlijke Italiaanse klassiekers
is het feest. Dan verzamelt jong en oud zich
rond een lange tafel, ontdaan van alle franje. Geen sjiek
tafellinnen of duur kristal, maar een ongedwongen sfeer
van dolce farniente.
Alleen de essentie telt: eenvoudige, heerlijke Italiaanse
klassiekers die klaargemaakt zijn met eerbied voor het
product, zodat de volle smaken van het seizoen zich
kunnen ontplooien.
Of het nu een grote strandpicnic is of een etentje op
het terras, de zomerse gloed van een zonovergoten
vakantiedag voelt iedereen op zijn bord.
Smaakvolle antipasti, delicieuze klassiekers zoals vitello
tonnato, caponata, risotto, saltimbocca, crostini,
met zalige zoetigheden zoals zabaglione en semifreddo
als dessert. Traditioneel, ongekunsteld, maar altijd
met de onmiskenbare Claudio-touch. Na de maaltijd
brengen Claudio & friends een ode aan het goede leven.
Kleurde elke zomerdag maar zo mooi Italiaans
Claudio DellAnno is de jonge chef van
restaurant Ciccio by Claudio Dell'Anno
in Knokke.
Eenvoudige, heerlijke Italiaanse klassiekers
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)