Vier seizoenen vlees
ISBN: 9789089312631
Auteurs:
Publicatiedatum: 29-02-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Waar koop je het beste vlees en de
lekkerste bereidingen? Bij je Keurslager
natuurlijk.
De Keurslagers bieden zowel kwaliteit
als klantvriendelijkheid en staan garant
voor goede producten.
Dit mooi vormgegeven kookboek, uitgebracht
in samenwerking met de
Keurslagers, volgt de vier seizoenen en
biedt telkens de lekkerste recepten van
de tijd van het jaar op basis van vlees.
Gevogelte, runds, lams-, varkens- of
kalfsvlees, klassiek, exotisch of eenvoudig,
je vindt ze allemaal in dit mooie
kookboek!
lekkerste bereidingen? Bij je Keurslager
natuurlijk.
De Keurslagers bieden zowel kwaliteit
als klantvriendelijkheid en staan garant
voor goede producten.
Dit mooi vormgegeven kookboek, uitgebracht
in samenwerking met de
Keurslagers, volgt de vier seizoenen en
biedt telkens de lekkerste recepten van
de tijd van het jaar op basis van vlees.
Gevogelte, runds, lams-, varkens- of
kalfsvlees, klassiek, exotisch of eenvoudig,
je vindt ze allemaal in dit mooie
kookboek!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)