De meesterbakker

ISBN: 9789089312976

Auteurs: Sofie Dumont Bernard Proot

Publicatiedatum: 30-04-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

Dit boek leert je hoe je zelf in de keuken de bakperfectie kan benaderen, je desserts
naar een visueel hoogtepunt kan brengen of gewoonweg een heerlijke taart kan bakken.

Jury Sofie Dumont en Bernard Proot leiden alles in goede banen en strooien
kwistig met tips. Ze goochelen met knapperige chocoladeschilfers, perfect
homogeen soezendeeg, glanzend glazuur en aromatische vanillepeulen en creƫren
zo samen met de kandidaten de perfecte desserts.

Hoogstaande technische machines of hard-to-find ingrediƫnten hebben ze niet
nodig. Sofie Dumont en Bernard Proot maken bakken leuk, simpel en gewoonweg
fingerlickin' good!

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever