Over kalkoen

ISBN: 9789089313775

Auteurs: Stephane Haegeman

Publicatiedatum: 02-07-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

Mager, gezond, kwaliteitsvol. Kalkoen gekweekt in België heeft een reputatie hoog te houden. Maar wist u dat kalkoen ook een bijzonder veelzijdig stukje vlees is dat heel makkelijk te verwerken is in verschillende bereidingen? Dit boek gaat veel verder dan de gevulde kerstkalkoen. De tientallen heerlijke en originele recepten, sfeerbeelden en stap-voor-stapbeelden helpen u het hele jaar door te genieten van het voedzame vlees van 'onze' kalkoen. + met leuke weetjes+ Johan Segers vertelt over kalkoen+ de beste snij- en kooktechnieken uitgelegd, mét foto's
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever