Joost Arijs

ISBN: 9789089313935

Auteurs:

Publicatiedatum: 01-11-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. In dit boek geeft hij enkele van zijn heerlijke recepten prijs. Zodat je je gasten kan verrassen door zelf de mooiste en lekkerste taarten, chocolade, macarons en ijssoorten te maken.Joost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. In 2011 opende hij zijn eigen patisseriezaak in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van Belgiƫ door restaurantgids Gault & Millau.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever