Patisserie - le creuset

ISBN: 9789089314512

Auteurs:

Publicatiedatum: 30-06-2014

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts | Imprint: Borgerhoff & Lamberigts

Limoncello tiramisu met Napoleon snoepjes en aardbeien, heerlijk gebak met amandelen en papaja of brownies met mango... Wie vaste waarden weet te combineren met eigentijdse en vernieuwende vondsten verdient een standbeeld. Le Creuset koos voor een boek.
Le Creuset is al lange tijd bekend als dé referentie op het gebied van kookgerei. De - terecht - veel geprezen stoofpot is hier het levende bewijs van, maar ook in de 'oven' weet het Franse kookmerk van wanten.
Het boek 'Patisserie' overlaadt je met overheerlijke zoete én hartige bakrecepten die net zoals Le Creuset gemaakt zijn met een oog voor kwaliteit en liefde voor het product. Maar het laat je vooral achter met enorm veel goesting. Om de geur van warm gebak op te snuiven, om te proeven en vooral: om meteen aan de slag te gaan met bakvormen, bloem en eieren!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever