Bar & food

ISBN: 9789089314758

Auteurs: Kasper Stuart Marc Declercq

Publicatiedatum: 07-11-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseriegerechten en de opzwepende muziek van haar dj's. Een avond in Appelmans is altijd een feest. Kasper Stuart - de man achter het Appelmans-succes - en culinair journalist Marc Declercq duiken achter de schermen van de populairste Antwerpse brasserie. Ze ontsluieren de geheimen van hun favoriete absints, vermouths, tiki-cocktails, all time bar classics, after-dinneren biercocktails. Met als extra de recepten van de lekkerste bar food. Uit de keuken van Appelmans komt de receptuur van de 50 populairste brasseriegerechten met de perfecte biercombinaties. De befaamde Appelmans-dj's voegen er bovendien hun favoriete speellijstjes aan toe. Tien jaar muziek die nog steeds niet gedateerd is. Net zoals Appelmans.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever