Het gouden bakboek

ISBN: 9789089315397

Auteurs:

Publicatiedatum: 28-07-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

in 1929 besloot de Margarine Unie met de productie van Solo te beginnen,het eerste plantaardige alternatief voor boter van een Belgisch merk.Sinds dan hebben generaties leren bakken en koken met Solo. Solo was enwordt nog steeds gepropageerd als hulp in de keuken: met receptenbundels,via een 'hulp- en kookdienst', in de persoon van Solange Vital, met hetmagazine Creatief Koken en sinds 2009 ook met de grootste Belgischereceptencommunity.Het Gouden Bakboek kan dan ook niet anders dan zijn naam waarmaken:een kookboek dat een hele geschiedenis meedraagt waarin kennis over bakkenzorgvuldig opgebouwd en uitgedragen werd door vele huismoedersen -vaders. Een bakboek dat in iedere keuken moet staan dus, met klassiekeen hedendaagse bakrecepten die áltijd lukken!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever