Recepten van Alain Passard
ISBN: 9789089895349
Auteurs: Alain Passard
Publicatiedatum: 30-06-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Puur koken met groenten in de hoofdrol is eenvoudig, verrassend, mooi en heerlijk.Wat staat er op het menu? Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui; wortel en paarse basilicum met kaneel; appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees; boleten met citroen, tijm en olijfolie; meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in zijn boek De ***chef die groente de hoofdrol geeft voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht. Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)