Recepten van Alain Passard

ISBN: 9789089895349

Auteurs: Alain Passard

Publicatiedatum: 30-06-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Puur koken met groenten in de hoofdrol is eenvoudig, verrassend, mooi en heerlijk.Wat staat er op het menu? Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui; wortel en paarse basilicum met kaneel; appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees; boleten met citroen, tijm en olijfolie; meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in zijn boek De ***chef die groente de hoofdrol geeft voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht. Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever