De kunst van het bakken
ISBN: 9789089895936
Auteurs: Delia Smith
Publicatiedatum: 07-11-2013
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwere en eenvoudigere technieken bijgevoegd. Ook bakgereedschap, ingrediënten en taartvormen worden uitgebreid besproken. Delia legt het helder uit. Alle recepten zijn eenvoudig te volgen, getest en daarom echt betrouwbaar. Van tijdloze klassiekers als scones en worteltjestaart, tot de echte 'Christmas cake', van 'shortbread' en muffins tot chocoladetaart en -brownies. Als het niet in dit boek staat, is het op bakgebied niet de moeite waard.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)