De kunst van het bakken

ISBN: 9789089895936

Auteurs: Delia Smith

Publicatiedatum: 07-11-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwere en eenvoudigere technieken bijgevoegd. Ook bakgereedschap, ingrediënten en taartvormen worden uitgebreid besproken. Delia legt het helder uit. Alle recepten zijn eenvoudig te volgen, getest en daarom echt betrouwbaar. Van tijdloze klassiekers als scones en worteltjestaart, tot de echte 'Christmas cake', van 'shortbread' en muffins tot chocoladetaart en -brownies. Als het niet in dit boek staat, is het op bakgebied niet de moeite waard.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever