De joodse keuken
ISBN: 9789089896650
Auteurs: Janna Gur
Publicatiedatum: 20-10-2015
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Traditionele joodse recepten in een nieuw jasje De gerechten uit De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediƫnten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen, dat ongrijpbare aspect dat het eten net dat beetje extra smaak geeft. 'Overal waar joden zich door de eeuwen heen vestigden, ontwikkelde zich hun kookstijl onder invloed van de ingrediƫnten en kookkunst van het land waar ze leefden. Janna Gur presenteert met aantrekkelijke fotografie de Top 100 aller tijden van de beste recepten uit de Asjkenazische en de Sefardische keuken.' -Emile Schrijver, directeur Joods Historisch Museum
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)