Pure Italiaanse Keuken

ISBN: 9789089896735

Auteurs: Roberto Payer

Publicatiedatum: 13-11-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij | Imprint: Terra

Login voor het inkijkexemplaar

Koken in puur Italiaanse stijl Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de geweldige gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen. In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer: de 'Godfather' van het restaurant, waar chefkok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er veel aandacht voor de pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita. Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever