Brood is goud

ISBN: 9789089897619

Auteurs: Massimo Bottura

Publicatiedatum: 01-02-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij | Imprint: Terra

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren. De bevriende chefs, waaronder René Redzepi en Alain Ducasse, werden op de proef gesteld en uitgedaagd, maar creëerden allemaal 'gouden' gerechten. In dit boek zijn al deze inspirerende recepten gebundeld en kan de thuiskok met eenvoudige ingrediënten de lekkerste gerechten maken. Bottura's visie verandert de manier waarop je over voedsel denkt en de manier waarop je ermee omgaat.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever