Brood is goud
ISBN: 9789089897619
Auteurs: Massimo Bottura
Publicatiedatum: 01-02-2018
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij | Imprint: Terra
Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren. De bevriende chefs, waaronder René Redzepi en Alain Ducasse, werden op de proef gesteld en uitgedaagd, maar creëerden allemaal 'gouden' gerechten.
In dit boek zijn al deze inspirerende recepten gebundeld en kan de thuiskok met eenvoudige ingrediënten de lekkerste gerechten maken. Bottura's visie verandert de manier waarop je over voedsel denkt en de manier waarop je ermee omgaat.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)