Wild

ISBN: 9789089897985

Auteurs: Bruno Doucet

Publicatiedatum: 03-09-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij | Imprint: Terra

Login voor het inkijkexemplaar

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding. Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever