Extra Vierge
ISBN: 9789089898333
Auteurs: Sandra Alvarez
Publicatiedatum: 13-08-2020
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
In Extra Vierge deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. In de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als mindf*ck faux gras (vegan foie gras), zeevruchtenmuffins, bananenceviche en suikervrije burnt cheesecake.
In alle recepten wordt olijfolie gebruikt, zelfs in desserts en cocktails. Bovendien zijn er veel vegetarische gerechten en wordt er geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers.
Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden hun weerslag in meer dan 100 originele gerechten uit de hele wereld, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan bewuster en gezonder eten. Sandra Alvarez (bekend van MasterChef) schreef eerder het succesvolle kookboek met Spaanse recepten, ¡Sabor Sabor!, dat ook in het Engels is vertaald.
Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden hun weerslag in meer dan 100 originele gerechten uit de hele wereld, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan bewuster en gezonder eten. Sandra Alvarez (bekend van MasterChef) schreef eerder het succesvolle kookboek met Spaanse recepten, ¡Sabor Sabor!, dat ook in het Engels is vertaald.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)