Smaak

ISBN: 9789089898487

Auteurs: Walter Marskamp, Sally Mitchell

Publicatiedatum: 17-11-2020

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij | | Imprint: Terra

Login voor het inkijkexemplaar

Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediƫnten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen. Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties. Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever