Vegetalia

ISBN: 9789089898692

Auteurs: Luna Trapani

Publicatiedatum: 17-08-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Na het succes van haar eerste kookboek Veganista laat de Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani ook in Vegetalia zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze honderd nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle streken van Italië. Probeer de bloemkoolkotelet uit Milaan, de zoute venkelkoekjes uit Apulië of de couscous op z’n Siciliaans. De recepten zijn duidelijk ingedeeld: na basisrecepten als tomatensaus en pesto volgen de antipasti, de primi (aangevuld met enkele heerlijke salades), de secondi, de contorni en tot slot de verrukkelijke dolci!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever