Zelf kaas maken

ISBN: 9789089899163

Auteurs: Morgan McGlynn

Publicatiedatum: 21-09-2022

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken, 446: Koken en apparatuur

Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij | Imprint: Terra

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Zelf kaas maken ingewikkeld? Dat valt reuze mee. In dit boek lees je hoe je dat moet doen, van zachte roomkaas tot Goudse kaas en harde cheddar, en van heerlijke stinkkaasjes tot lekkere verrassingen voor een kaasplank. Inclusief verse kazen als mozzarella en ricotta, zoute halloumi, feta en paneer, en Zwitserse kaas om te smelten. Kaasspecialist Morgan McGlynn neemt je mee door het hele maakproces. Welke ingrediƫnten heb je nodig, en welke accessoires? Alles wordt stap voor stap uitgelegd, begeleid door duidelijke foto's. Maar je wilt natuurlijk ook iets doen met de kaas die je zelf hebt gemaakt. Daarom bevat het boek ook nog eens 40 recepten voor heerlijke gerechten met kaas, van de klassieke kaasfondue tot bijvoorbeeld aligot, een magische, kazige aardappelpuree, en chocopotjes met mascarpone.Tevens bevat Zelf kaas maken 42 portretten van bijzondere kaasmakers. Als je alleen al ziet hoeveel liefde zij voor hun vak hebben, wil je direct zelf aan de slag!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever