Whisky Japan

ISBN: 9789089988737

Auteurs: Dominic Roskrow

Publicatiedatum: 01-08-2017

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Librero Nederland B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Japanse whisky behoort tot de beste whisky's ter wereld maar bleefrelatief onbekend totdat deze drank aan het begin van deze eeuw aan eenduizelingwekkende opmars begon. In dit boek wordt de ontstaansgeschiedenisbelicht door whisky-expert Dominic Roskrow, van de eerste distilleerderij viade barcultuur van de jaren vijftig tot aan de highballs en cocktails die nu overalter wereld in bars worden geserveerd. Met gedetailleerde proefnotities vooruiteenlopende expressies, beschrijvingen van distilleertechnieken, portretten vanbelangrijke distilleerderijen, interviews met sleutelfiguren en besprekingen vanexclusieve whiskybars in Japan.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever